Concerten

Jubileumconcert 12 november 2022

Dit jaar bestaat het Rotterdams Barok Ensemble 70 jaar. Dat willen we vieren met een feestelijk concert op zaterdagavond 12 november 2022 in Citykerk Het Steiger in het centrum van Rotterdam. Op het programma staat Die Schöpfung, één van de meesterwerken van Joseph Haydn. Het Nationaal Symfonisch Kamerorkest, Lauren Armishaw (sopraan) en Sebastiaan Brouwer (tenor) zullen aan dit concert meewerken. Het geheel staat onder leiding van onze vaste dirigent Benjamin Bakker. Wij hopen u dan weer te mogen begroeten.

Vanaf september kunt u tickets reserveren voor dit concert via deze website. Ook kunt u nu reeds uw interesse kenbaar maken via penningmeester@barokensemble.nl


Wilt u op de hoogte blijven van onze concerten schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op de Welkom pagina [Home] van deze site.

Hieronder worden muziekfragmenten en affiches van het eerstvolgende concert (links) en van voorgaande concertprogramma’s weergegeven.
Door op de film-links onderaan op deze pagina of op de homepagina rechts onderaan op de YouTube link te klikken, krijgt u fragmenten uit eerdere concerten te horen.